Започнато процесирање на пристапници

Почитувани колеги од 02.04.2018 ќе се започне со процесуирање на првите 400 пристапници во научно-образовните институции во кој што работат членовите на НСОН.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*