Исполнето барањето на НСОН

Едно од првичните шест заложби на НСОН е удоволено.

Ги повикуваме сите просветните работници да ни се приклучат за заедно да создадеме здрава синдикална клима во која активно ќе се работи на подобрување на условите за работа и зголемување на социалниот статус на вработените во образованието.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*