Über alles!

Кога државата им одобрила да се кренат над законите со цел да им служат како сервис за да не заплашуваат и уценуваат да не се бориме за подобро, тогаш на кантар ги ставија нивниот профит и нашите работнички права!

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*